pondělí 3. března 2014

Grey day


Rozhodla jsem se pro pár změn. Doufám, že budou pro vás příjemným překvapením. Jelikož byl blog spíš o fotkách a módě, napadlo mě, že bych začla víc psát, postnu vám sem dobrou hudbu, kterou třeba momentálně ráda poslouchám. Na závěr každého postu vždy napíši 3 věci nebo události, které mi udělaly za poslední dobu radost, abych se já sama ohlédla za tím, co mě těší a připomínala si i tyhle malé věci, a především chci motivovat vás, abyste se těšili z maličkostí. Také už bylo načase trošičku poupravit (no dobře, trošku víc, haha) vzhled blogu. Zasloužila se o něj Terezka Trtíková (Only Human), kterou tímto zdravím a moc děkuji. Ona ví, že je jako sůl nad zlato. Takže doufám, že se vám změny líbí. Nechtěla jsem žádnou divočinu - spíš aby vše bylo minimalistické, přehledné a snadno dohledatelné. Vlevo v hlavním panelu taky najdete odkaz na můj instagram, později přidám i twitter i facebook.

Abych vám pověděla, co je nového a co se v posledních dnech dělo - ve čtvrtek mě čeká výlet do Paříže s mou kamarádkou Simonkou. Budem tam do neděle, takže super prodloužený víkend. Obě se hodně těšíme, do Francie jezdíme rády, ale je to ostuda - několikrát jsme ve Francii byly, ale Paříž jsme ještě neviděly. No, máme co napravovat. Hlavně slyším na Paříž rozporuplné názory, tak aspoň si na ni samy uděláme názor. Jinak poslední víkend byl divoký - křest desky v klubu, ladies night u filmů a jídla a následné nedělní dospávání. Pořád se něco děje. Za dva týdny jsou v Praze DISCLOSURE!!! Nemůžu se dočkat.

Dále mám pro vás nové fotky a svůj poslední outfit. Fotilo se tradičně v centru města, fotky cvakla Monča Zahradníčková, které moc děkuji. Po 'namáhavém' brouzdání po městě jsme zakotvily v kavárně Fratelli.




3 věci, co mi v posledních dnech udělaly radost:
1. lepší počasí venku
2. ladies night
3. dvoje nové tenisky

beanie - The Hundreds // leggings - Endorfina // sneakers - Nike (Queens) // 
bag - H&M

3 komentáře

© TEREZA KULICH | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig