úterý 22. září 2015

New in: Ziaja


Kdo z vás pravidelně sleduje můj blog, jistě nepřehlédl to, že jsem se zamilovala do polské kosmetiky značky Ziaja. Jsou za velmi příznivé ceny, bez parabenů a nádherně voní. Navíc teď mají i nový design. A co jsem vyzkoušela od Ziaji tentokrát? Tak čtěte dále.


Prvním výrobkem je dvoufázový odličovač očí. Mám citlivé oči a většina kosmetiky mě štípe, ale nebojím se toho a zkouším stále další značky, abych našla konečně vítěze, kterému budu dlouho věrná. A myslím, že jsme vítěze v odličování očí našli. Dvoufázový odličovač od Ziaji je zatím nejlepší, který mi sedl. Ještě mi vyhovoval oční odličovač od Mary Kay, ale když porovnáme ceny, vítěz je jasný. Abych to uvedla na pravou míru - používám už delší dobu voděodolnou řasenku (proč? to se rozepíši někdy jindy:-). A s odlíčením voděodolného make upu si neporadí jen tak něco, ikdyž to na etiketě píší. Často se mi stávalo (např. s odličovačem od Bourjois), že oči nebyly dokonale odlíčeny a to jsem to "drhla" několikrát. Což samozřejmě není nic příjemného, když příjdete večer unavená jako blázen a ještě se vám tak s odličováním prodlužuje čas v koupelně, než se dostanete do postele. Odličovač od Ziaji stačí protřepat, pár kapiček nanést na tamponek a odličuje okamžitě a dokonale! Během pár minut jsou vaše oči odlíčené a hydratované a přitom nezanechává mastný film, což se mi u některých odličovačů také stávalo a potom jsem se ještě zbavovala mastnoty kolem očí. Za sebe rozhodně doporučuji. Balení je navíc menší a příjemně se vám vleze do kabelky na cesty.


Dalším novým kamarádem v mé kosmetické výbavě je enzymatický peeling na obličej. Je určen pro citlivou pokožku, je hypoalergenní a bez silikonů a parfemace. Enzymatický peeling je pro mě velkou novinkou. Byla jsem zvyklá na peeling, který obsahuje malinké částečky, které mou pleť zbavuje odumřelých kožních buněk. Tento enzymatický peeling obsahuje mikročástečky, které na dotek necítíte. Vyhlazuje, hydratuje a zjemňuje pokožku. Musím se přiznat, moc jsem nevěřila tomu, že by mě enzymatický peeling zbavil šupinek a má pleť tak byla vyhlazená a hydratovaná. Wow efekt přišel hned ráno, když jsem se probudila s pletí 16leté holky! Obecně s pletí a akné nemívám problém a mívám hladkou pokožku, ovšem po enzymatickém peelingu se má pleť ještě víc zjemnila a byla mnohem rozzářenější a svěžejší. Nedám na tento přípravek dopustit!

Na pleťové krémy si dávám velkého majzla! Často mě štípaly, nevoněly mi a nehydratovaly, což potřebuje má pleť nejvíce. Běžně používám pleťový krém z Botanical řady od Mary Kay a moc mi vyhovuje. Rozhodla jsem se ale vyzkoušet pleťový krém od Ziaji, jelikož jsem z této kosmetiky prozatím nebyla zklamaná. V akci měli pleťový krém s výtažkem z měsíčku a vitaminem E. Má obrovské zklidňující účinky! Používám jej na noc, příjemně voní, ač je bez parfemace. Ráno mám pleť krásně hladkou.


Poslední novinkou od Ziaji je micelární hydratační mléko, kterým odličuji pleť (krom očí). Sama Ziaja jej popisuje takto: "Účinný jako olej, působí jako krém, jemné jako mléko." Musím s tím jenom souhlasit. Krásně hydratuje a zbavuje se nečistot, které na vaši pleť usedly v průběhu dne. Opět je bez parfemace a vhodné pro citlivou pokožku. Ziaja je prostě jednička! 


kosmetiku Ziaja nakupuji na www.ruzova10.cz


2 komentáře

© TEREZA KULICH | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig