čtvrtek 24. ledna 2013

Co se právě nosí?

Spousta lidí v módě tápe, neví, co se nosí, nesleduje trendy nebo jen prostě neví, jak na to. Rozhodla jsem se proto vytvořit jednou za čas příspěvky s názvem Co se nosí, abyste měli přehled, co je zrovna in a třeba zde najdete inspiraci.

C A M O J A C K E T S
Camo jackets jsou bundy v army stylu. Barevné rozpětí je tudíž omezeno na zemité odstíny jako je khaki, hnědá, apod., a dále pískové odstíny - velbloudí hnědá, hořčicová, atd. Nosí se běžně s jeans, legínami, s béžovými kalhotami, k sukním i šatům. Častým doplňkem camo jackets jsou kožešiny (na kapuci) a cvočky.





O V E R S I Z E D 
Oversized je velkým trendem a spočívá v nošení oblečení o minimálně 2x větší konfekční velikost než běžně nosíte. Možná vás napadne, jak hrozně to vypadá, když si vzpomenete na hip hop 90.let, ale mýlíte se. Dnes se to nosí jinak a ač se to může zdát velmi jednoduché (obleču a jdu), tak kombinováni není tak snadné a je důležité, aby celkový outfit vypadal dobře. Pokud v tomhle nejste zběhlí, volte raději jen jeden kousek vašeho outfitu v oversized velikosti. Nejčastěji se nosí oversized trika (k legínám a k tomu např. lodičky nebo tenisky na klínku) a kabáty.





F U C H S I A L I P S
Rtěnka ve fuchsiovém odstínu je jen pro odvážné. Určitě se jí vyvarujte, pokud vaše zuby mají nažloutlý odstín, bude to dělat neplechu. Tahle barva se hodí nejlépe na party, ale nosit ji můžete k běžným outfitům. Perfektně ladí s černou barvou. Oči si namalujte pouze řasenkou, ať nevypadáte jako Barbie (méně je více).




K O Ž I C H Y
Především podzimní a zimní trend. Bude vám v něm teplo. Pořiďte si však umělou kožešinu (nepodporujte zabíjení zvířat)!!! Noste se skinny jeans, legínami, úzkou sukní, apod. Prostě "spodek" musí být v kontrastu. Skvěle se k tomu hodí podpatky.





D A R K L I P S
Dark lips nebo-li tmavé odstíny rtěnek. Jsou hot, sexy a moderní. V kontrastu se zuby vám vyčarují běloskvoucí úsměv. Nejdůležitějším faktorem je správný odstín! Vyzkoušejte jich raději několik. V běžných drogeriích (jako DM, Rossman, apod.) tak tmavé odstíny nenajdete, proto se vydejte např. do Douglase nebo Sephory, kde mají o něco dražší značky, za to kvalitnější a tady jistě seženete, co hledáte. I tady platí - oči nalíčit velmi střídmě a nepřehánějte to s tvářenkou.




Žádné komentáře

Okomentovat

© TEREZA KULICH | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig